28 de febrer del 2014

Véns a la tertúlia? Aquest mes parlem de L'arpa d'herba de Truman Capote

A la Biblioteca Antoni Comas continuem una setmana més amb el nostre 1r Cicle de Tertúlies La dona a la literatura: 12 dones, 12 protagonistes, on podem debatre sobre diferents facetes que ha tractat la literatura entorn la feminitat a través de 12 títols en què una o vàries dones són els personatges principals de l’obra.

La propera sessió serà el dimecres 5 de març a les 19 h a l’Espai de Suport 1 de la Biblioteca Antoni Comas.

Truman Capote
(Nova Orleans, 1924 – Los Angeles 1984).

És un dels millors escriptors nord-americans del segle XX. Novel·lista, articulista, dramaturg, guionista i autor de contes. Guardonat dues vegades amb el premi O. Henry de relats. Es va donar a conèixer als vint-i-tres anys amb Altres veus, altres àmbits (1947). També és autor de títols tan coneguts com Esmorzar a Tiffany’s (1958), A sang freda (1966) – reportatge d’investigació amb el que entrà dins els noms del nou periodisme, juntament amb Norman Mailer i Tom Wolfe - i Música per a camaleons (1980).

L'arpa d'herba

En aquesta novel·la de trets autobiogràfics l’autor retrata la història d’una petita comunitat nord americana alterada per un fet insòlit: les dues germanes solteres i excèntriques, Dolly i Catherine, decideixen abandonar casa seva per instal·lar-se en una precària cabana construïda dalt d’un enorme arbre, juntament amb el jove orfe Collin Fenwick. La bona societat del poble, entre els que destaquen el xèrif i el reverend i la seva esposa, queden desconcertats per l’actitud d’aquests tres personatges desarrelats que intenten viure amb la màxima llibertat. Una títol clau dins la obra de Truman Capote, plena d’humor, amor i humanitat.

Activitat a càrrec de Maite Lafontana.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada