20 de juliol del 2013

Un estiu de cine a les Biblioteques de Mataró!


La història del cinema està plena de grans pel·lícules nascudes de grans obres literàries. La literatura ha estat i és una font constant d’històries per ser explicades a la gran pantalla. Els exemples més recents els trobem amb El Gran Gatsby, de Francis Scott Fitzgerald, un clàssic de la literatura portada al cinema pel director Baz Luhrmann o la última superproducció protagonitzada per Brad Pitt, Guerra Mundial Z, inspirada en la novel·la homònima de Max Brooks. Peter Jackson va crear una trilogia cinematogràfica de culte a partir de la obra magna de J. R. R. Tolkien, El senyor dels anells i Blade Runner, sorgida de la novel·la de Philip K. Dick Els androides somien xais elèctrics? és una de les pel·lícules de referència entre els amants de la ciència – ficció.

Per donar a conèixer aquesta relació entre el cinema i la literatura, les Biblioteques de Mataró us oferim la mostra documental Un estiu de cine. A partir del 15 de juliol i fins el 15 de setembre, us convidem a descobrir les grans pel·lícules sorgides dels grans clàssics i a assaborir la paraula escrita que s’amaga darrere les imatges del setè art.

En relació amb aquesta mostra, estem preparant a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/bibliotequesdemataro un concurs on podreu guanyar 2 entrades de cinema per la temporada 2013-2014. Properament publicarem les instruccions per poder participar.

Estigueu a l'aguait!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada