19 de juliol del 2013

Contes eròtics a la Biblioteca Pompeu Fabra!


El proper dimarts 23 de juliol a les 21.30 h, dins de la programació de Les Santes i del Festival Multipolar de les Biblioteques del Maresme, tindrà lloc als jardinets de la Biblioteca Pompeu Fabra l'espectacle de contes eròtics D'aquells boleros, aquests contes, a càrrec de Mònica Torra i Neus Peris al piano.

D'aquells boleros, aquests contes és un espectacle que barreja la música i la narració, on els contes parlen de les històries que s'amaguen darrera d'alguns boleros, històries d'amors estranys, d'amors impossibles, de passions desenfrenades… totes elles macerades amb un toc d'humor alhora emotiu i tendre.
El bolero interpretat ajuda a completar les històries que es van succeint al llarg de la sessió, posant en dubte  on comença i acaba realment la història que expliquen i convidant als qui escolten a participar en el plaer de cantar.

Durant la sessió s'oferirà una copa de cava.

Activitat gratuïta amb invitació. Recollida d'entrades de l'1 al 20 de juliol a Direcció de Cultura, Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada