13 de juliol del 2011

Participar al nostre joc d'estiu "La Biblioteca a... bon ritme" té premi!

A la Pompeu tenim ritme, tenim tempo, tenim feeling, tenim savoir faire, i... et proposem un estiu ben musical.

A l'estiu, les persones canviem el ritme de vida. Algunes perquè fem vacances i volem gaudir-les fent coses que no acostumem a fer i d'altres perquè és quan més treballem o estudiem. A la biblioteca pots trobar tot el que necessites per satisfer les necessitats d'aquest ritme de l'estiu: per desconnectar, per experimentar noves sensacions, per a portar a terme el que no pots fer durant tot l'any, per a descobrir nous móns, per deixar-te portar, etc.

La Biblioteca com a motora de canvi, de vida, de vides, de moviments, de ritmes. Ritmes col·lectius, ritmes personals, ritmes íntims, ritmes per compartir, ritmes per millorar, ritmes per descobrir, ritmes per escoltar.

Com cada any la Pompeu comença la seva Mostra especial d'estiu i et proposa un tast de cada ritme. Per això, a partir del dia 15 de juliol trobaràs per tota la biblioteca diferents racons amb llibres, cd’s i dvd’s:
  • Vides amb ritme
  • El ritme de la vida
  • Històries amb ritme
  • Contes amb ritme
  • Ritmes i veus de la música
  • Novel·les amb ritme
Si vols participar en el joc que et proposem a continuació només has de seguir les següents instruccions:

1. A partir del 15 de juliol entra a http://www.facebook.com/lapompeu i fes-te seguidor de la nostra pàgina.

2. Deixa’ns les teves dades per poder contactar amb tu en cas de resultar guanyador/a (nom i cognoms, telèfon i/o correu electrònic).

3. Recomana el llibre, CD o pel·lícula que ha marcat el ritme del teu estiu.

Si ho fas abans del 15 de setembre, entraràs en el sorteig d’un Xec Regal per gastar a la Llibreria Robafaves de Mataró!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada