13 de juliol del 2011

Empedrat de Les Santes: contes als jardinets de la bibliotecaL'hora del conte és l'hora més esperada de la setmana. Saps perquè? No? De veritat? Doncs per què tots els nens i nenes venen a la biblioteca a escoltar contes.
Durant els mesos de juliol, agost i setembre la Pompeu ha preparat un Empedrat de contes especial d'estiu molt refrescant. Grans i menuts podreu gaudir de la companyia d'uns convidats que amb les seves fantàstiques històries ens faran passar una estona d'allò més divertida.

Aquest dimarts dia 19 de juliol en Galiot Teatre vindrà a celebrar amb nosaltres Les Santes i ens explicarà la seva personal versió del conte En Patufet. Als afores d'un petit poble de muntanya, hi ha una masia on viu una família amb el seu fill: en Patufet. Un bon dia, volent ajudar a la mare i convençut que ningú no el trepitjarà, decideix d'anar al poble a comprar safrà tot cantant: patim, patam, patum. Però al cap d'una estona comença a ploure i aixoplugat sota una col, arriba el bou. Com acabarà aquesta història?

Si no us ho voleu perdre, veniu a les 18h als jardinets de la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada