10 de novembre del 2009

L'hora del conte. Barbacoa i Pocapena, dos bergants de bona mena amb En Clau de Clown


L'hora del conte és l'hora més esperada de la setmana. Saps perquè? No? De veritat? Doncs per què tots els nens i nenes venen a la biblioteca a escoltar contes.


Amb motiu de la celebració del 12è aniversari de la biblioteca, la Pompeu us vol convidar durant el mes de novembre a una hora del conte molt especial que de ben segur farà les delícies de tothom.

Aquesta setmana En Clau de Clown ens presentarà el seu espectacle Barbacoa i Pocapena, dos bergants de bona mena. El Capità Barbacoa i el seu grumet Poca-Pena, són dins el seu vaixell Temut a punt de partir a la recerca d'un tresor però se’ls planteja un petit entrebanc: no tenen tripulació, així que decideixen reclutar a tots els nens i nenes que hi estiguin interessats. Un cop a bord del vaixell hauran de presentar els respectes al capità, aprendre la salutació entre els pirates i finalment superar la prova intel.lectual. També hauran de contruir el seu propi vaixell de paper per poder arriar les veles i salpar. L’aventura per mar comença... S’hauran de sortejar diferents perills: una roca enmig de l’oceà, una tempesta de llamps i trons i una forta ventada. Tot plegat fa que el vaixell quedi malmès fins al punt que s’enfonsi. Però no està tot perdut, de les pitjors desgràcies sempre se’n treu alguna cosa...

Si no t'ho vols perdre, vine el proper dimarts dia 17 de novembre, a les 18h a la sala d'actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada