8 d’abril de 2014

Presentació del llibre No ho podia assegurar amb certesa a la Biblioteca Pompeu FabraEl dimecres 9 d'abril a les 7.30 de la tarda tindrà lloc el lliurament de premis del 1r concurs de relat curt organitzat pel col·lectiu Planeta Lletra i la presentació del llibre No ho podia assegurar amb certesa.

Els relats dels tres guanyadors d'aquest concurs són els encarregats d’obrir l'obra No ho podia assegurar amb certesa i han estat seleccionats per un jurat format per Care Santos, Bel Olid, Guillem Sànchez, Francesc Bechdejú i Jordi Lopesino.

Una frase. Una ciutat. Mataró esdevé l’escenari principal d’aquestes quinze històries, negres i criminals, on conflueixen l’essència de Chandler, els misteris de Highsmith, la força narrativa de Connelly i la brillantor de Coben. Els seus autors, un grup d’escriptors i escriptores de la comarca del maresme, juguen amb el suspens mentre ens mostren la ciutat. Després de llegir aquest llibre, quan sortiu a passejar, hi haurà indrets de Mataró que ja no veureu igual.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari