5 de juliol del 2013

Véns a la tertúlia? Aquest mes parlem de Brooklyn de Colm Tóibín

El proper dimarts dia 9 de juliol continuem el cicle de tertúlies literàries a la Biblioteca Antoni Comas. Ens trobarem a les 19h per parlar sobre aquest llibre i el seu autor.

Colm Tóibín
(Enniscorthy, Irlanda, 1955).

Escriptor i periodista. De la seva estada a Barcelona, on va arribar als 20 anys per treballar com a professor d’anglès, va escriure dos llibres, El Sur, la seva primera novel·la - on retrata la Guerra Civil i la postguerra a Barcelona des del punt de vista d’una pintora irlandesa - i l’assaig Homenatge a Barcelona. Entre les seves obres destaquen El faro de Blackwater i The Master, retrato de un novelista adulto. Està considerat un dels millors narradors irlandesos contemporanis.

Brooklyn

La jove irlandesa Ellys Lacey, de família humil, emigra des del seu petit poble del sud-est d’Irlanda a la Nova York dels anys cinquanta, motivada per una oferta de feina. Superant les dificultats de l’exili i la nostàlgia, Ellys s’anirà obrint camí a poc a poc. Un esdeveniment inesperat, però, la farà enfrontar-se al retorn i a tot allò del que havia fugit. Una història sobre el destí, l’exili, l’amor i la família, d’un gran poder emocional.

Activitat a càrrec de Cristina Valls.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada