26 de juny del 2013

Amb lletra clara i prou petita. Una història epistolar entre Antoni Comas i Salvador EspriuEl proper dijous 27 de juny a 2/4 de 8 de la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca Antoni Comas, el grup Rizoma Teatre format per Damià Costa, Núria Navarro i Eduard Serra faran una lectura dramatitzada del text de Mercè Comas Lamarca, Amb lletra clara i prou petita.Aquest text és una història epistolar que anirà dibuixant els vincles intel·lectuals i personals entre Salvador Espriu i Antoni Comas. Una història d'amistat que comença en un "d'aquells dies feixucs, llargs i tristos" de la postguerra i que durant tres dècades establiran una complicitat basada en el respecte i admiració mutus.

Tres veus explicaran al llarg d'aquest text els vincles que es crearen entre un escriptor (Salvador Espriu) i un jove professor universitari i crític literari (Antoni Comas), que s'havien conegut quan l'escriptor sobrevivia en l'exili interior i el professor tot just estudiava.
Una història de cartes i texts que dialoguen, que es cedeixen la paraula mútuament, com traços que es van enllaçant fins a dibuixar una amistat que durant una trentena d'anys deixà testimoniatge en la paraula escrita. Una història de la il·lusió per una nova coneixença, de les inquietuds, de l'admiració professional, dels malentesos i de les reflexions compartides.
Amb el suport de: Aula de teatre i Comissió Any Espriu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada