10 de maig del 2013

Véns a la tertúlia? Aquest mes parlem d'Habitacions tancades de Care Santos

El proper dimarts dia 14 de maig continuem el cicle de tertúlies literàries a la Biblioteca Antoni Comas . Ens trobarem a les 19h per parlar sobre aquest llibre i el seu autor.

Care Santos
(Mataró, 1970).

Va cursar Dret i Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. Ha exercit de periodista als mitjans Diari de Barcelona, ABC i El Mundo. Va ser fundadora i presidenta de l’Associación de Jóvenes Escritores Españoles i coordinadora del prestigiós lloc web de crítica literaria La tormenta en un vaso. Té una extensa obra literària, traduïda a diferents idiomes, tant en literatura infantil com juvenil, així com set novel·les per adults. Actualment treballa com a crítica literària al El Mundo i porta a terme diferents tallers sobre literatura. La seva última novel·la, de recent publicació es titula El aire que respiras.

Habitacions tancades

Retrat històric i costumista de la Barcelona burgesa de finals del segle XIX i principis del segle XX, Habitacions tancades ens endinsa en el misteriós passat d’una de les sagues familiars més prestigioses de la ciutat. La Barcelona modernista, en plena construcció de l’Eixample i el Passeig de Gràcia són l’escenari a partir del qual Violeta intentarà reconstruir les arrels familiars. Una recerca que portarà al lector a endinsar-se en una història plena d’intriga i de passions ocultes i on la revelació d’algunes veritats enterrades podrien canviar-ho tot, fins i tot el present.

Activitat a càrrec de Cristina Valls.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada