15 d’abril del 2013

Presentació del llibre Muntanyes russes de Rosa Roca i Riera


El proper dimecres 17 d'abril es presentarà a la Biblioteca Antoni Comas el llibre Muntanyes russes, de Rosa Roca Riera. Es tracta de la seva primera novel·la, publicada per Voliana Edicions i destinada especialment al públic juvenil.






Muntanyes russes és una història d’amistat, d’amor, de renúncies, de descobertes, de quotidianitat, d’inquietuds, de situacions límit. Una història on les vides dels protagonistes, enfrontades a situacions adverses, s’entrellacen. Tres amics que es veuen obligats a abandonar el seu país per anar a viure en un altre de ben diferent: la Fàtima, que va deixar les terres del sud per instal·lar-se amb els seus pares a Catalunya; en Dimitri, que deixà Rússia per venir-hi amb la seva enigmàtica família i la Núria que ha de marxar a viure a París sobtadament, deixant enrere els companys de l’institut.

Rosa Roca i Riera (Mataró 1956) és mestra i llicenciada en Filologia Catalana. Ha estat professora d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat en diversos centres educatius, tant a la seva ciutat natal com a Bellaterra (Escola Ramon Fuster, Fundació Collserola) i a l’Escola de Formació de Mestres Blanquerna, a Barcelona. Actualment dóna classes de llengua a Secundària a la Fundació Cor de Maria de Mataró.

Si no us ho voleu perdre veniu a la sala d'actes de la biblioteca a les 19.30h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada