11 de maig del 2011

Ja tenim guanyadora del 6è Premi Atrapallibres 2010-2011!

El passat 23 d’abril es va fer públic el veredicte del 6è Premi Atrapallibres.

El Premi Atrapallibres l'organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, que proposa 3 llibres per categoria. Però el jurat d'aquests premis no són escriptors, ni editors, ni llibreters, sinó nens i joves, que decideixen quins han estat, per ells, els millors llibres de l'any.

Des de la Pompeu hem fet difusió del premi i hem facilitat als infants i joves les butlletes per votar. D’entre els participants a la biblioteca, la guanyadora de l’Atrapallibres 2010-2011 ha sigut la Sònia Blanes Molina.

La Sònia es va llegir els tres llibres de la categoria 11 i 12 anys:

Walliams, David. El noi del vestit. Estrella Polar
Gaiman, Neil . El llibre del cementiri. Estrella Polar
Obiols, Miquel . He tornat a jugar amb la mare i se m'ha espatllat. Cruïlla

El llibre que a la Sònia li va agradar més ha coincidit amb el veredicte de la majoria i és el llibre guanyador de la categoria 11 i 12 anys:

Walliams, David. El noi del vestit. Estrella Polar

"Dennis és un noi amb idees, somnis i una flaca pels vestits femenins i les revistes de moda que comparteix amb Lisa, companya d’institut, Dennis viu amb el germà gran i un pare més aviat brusc i dins la família ha de mantenir oculta, per raons òbvies, la seva dèria. Una passió que de la mà de la seva amiga agafarà proporcions enormes i catastròfiques. Novel·la que atrapa on destaquen l’originalitat i dinamisme de la trama i convenç per la qualitat de la descripció i emotivitat dels personatges".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada