25 de març de 2011

Cicle de conferències "El gust per la lectura". L'adolescència des de l'humor, la fantasia i el thriller amb Maite Carranza

El programa “El Gust per la Lectura” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya té per objectiu la formació de bons lectors i lectores. Es tracta que, al llarg de la seva formació educativa, els infants i els joves esdevinguin lectors competents, crítics i capaços de gaudir del plaer de la lectura.

Dintre d’aquest programa, la Pompeu acollirà vuit conferències adreçades principalment a professors de primària i secundària però també obertes a totes aquelles persones interessades en la literatura i en el foment de la lectura entre infants i joves.

L'adolescència des de l'humor, la fantasia i el thriller, a càrrec de Maite Carranza.

L’escriptora proposa un viatge per les emocions dels protagonistes dels seus llibres, en el convenciment que la clau d’una bona història és un bon personatge i que la literatura juvenil permet que els joves es mirin en el mirall dels seus errors, pors, inseguretats i angoixes. L’humor, la fantasia i el thriller els poden ajudar en la seva educació sentimental.

Si no t'ho vols perdre, vine el proper dimecres 30 de març a les 17.30h a la sala d'actes de la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari