22 de setembre del 2010

L'hora del conte a l'estiu. Els forats de la terra amb Ada Cusidó



L'hora del conte és l'hora més esperada de la setmana. Saps perquè? No? De veritat? Doncs per què tots els nens i nenes venen a la biblioteca a escoltar contes.





Durant els mesos de juliol, agost i setembre la Pompeu ha preparat una Hora del conte especial d'estiu molt refrescant. Grans i menuts podreu gaudir de la companyia d'uns convidats que amb les seves fantàstiques històries ens faran passar una estona d'allò més divertida.

Aquest dimarts dia 28 de setembre l' Ada Cusidó ens presentarà el seu espectacle Els forats de la terra.

Al cargol li agrada remenar entre la terra perquè sempre troba sorpreses que podrà regalar als seus amics. Els dies de núvol i pluja, el cargol es remulla la closca i surt d'excursió entre els forats de la terra. Un bon dia, però, la panxa li fa mal, les banyes estan mandroses, te dolor per tot el cos... El cargol s'ha posat malalt i no podrà sortir a passejar! Entre tots buscarem un regal pel cargol, per a que es curi ben aviat i torni a trepitjar cada trosset de terra. Però... què li podem regalar? Mentre busquem un regal ben especial, anirem coneixent els diferents animalons que s'amaguen entre els forats de la terra.

Si no t'ho vols perdre, vine a les 18h a la sala d'actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada