8 d’agost del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2005. 8è aniversari
Autor: Los Cusinos

Sota el pseudònim de “Los Cusinos” trobem a dos cosins germans (per part de la mare): Francisco de Paco i Manel López Tamboleo, que desde l’any 1999 es dediquen al noble art de l’humor gràfic, la il·lustració i el disseny.


Han participat en la il·lustració de diversos còmics i han guanyat alguns premis. Fan animacions per internet. També organitzen anualment tallers de còmics en diverses entitats i instituts de Mataró. Han participat en el Llibre gegant de contes durant nombrosos anys.




Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada