19 d’agost de 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2006. 9è aniversari
Autora: Regina Bonamusa

Nascuda a Mataró el 1968. És llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona l’any 1992. Des de 1990 fins ara ha treballat bàsicament com a dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance majoritàriament en l’àmbit publicitari i creació d’imatge corporativa.

En el món editorial ha col·laborat en llibres de text, col·laboracions en premsa: "Lateral", "Clara", "Cavall Fort", "Mataró Report", i dos contes Les galetes màgiques publicat al llibre Els cristalls de les terres del nord i altres contes de l’Helena Jubany i Lorente, 2004; i La Geganta: mireu què fa quan en Robafaves se’n va de Manuel Cusachs, 2006.

Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari