12 de juliol del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2004. 7è aniversari
Autora: Marta Petit

Nascuda a Mataró l’any 1976. Estudia il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona.
Ha desenvolupat la major part de la seva feina en l’àmbit artístic tot i que també treballa en el món gràfic i editorial. L’any 2004 es presenta a la 3ª Mostra d’Art Jove de Mataró amb l’animació “m” i guanya el premi.

Això li reporta la possibilitat d’exposar a la 26ª edició del QUAM a Montesquieu i a l’Espai f de Mataró. Al 2005 exposa a l’Associació per les arts Contemporànies de Vic. Al mateix temps també exposa a l’Arcàdia Cafè Cultural i al Clap. Al 2006 és convidada a la V Biennal Leandre Cristòfol de Lleida.Al 2007 Caja Madrid li atorga una beca “Generación 2007” per poder desenvolupar el projecte d’animació “Cotidianeidades”. Al juny del 2007 exposa a “Ca l’Arenas” de Mataró.

Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada