14 de juny del 2010

El Club Gomet Vermell diu adéu fins l'octubre

Aquest dijous dia 17 de juny, els membres del Club Gomet Vermell se’n van de vacances. Tancarem l’edició d’enguany afegint els nostres comentaris als llibres que hem llegit aquest darrer trimestre i que més ens han agradat.
No us perdeu les nostres recomanacions. Ens trobem el proper octubre!

11 comentaris:

  1. La Glòria diu: M'agrada l'Ottolina perquè hi havia uns dibuixos molt estranys i la història era molt xula. Els personatges eren especials i bojos.

    ResponElimina
  2. La Fatu diu: M'ha agradat La llegenda de Sant Jordi perquè jo feia el paper de Sant Jordi i perquè els dibuixos eren fantàstics. I perquè tothom feia un paper diferent.

    ResponElimina
  3. La Judit diu: M'ha agradat La Laura i el petó perdut, perquè el petó s'anava fent cada cop més gran i perquè anava a diferents llocs per saber qui havia perdut el petó i els dibuixos eren molt bonics.

    ResponElimina
  4. La Dialla diu: M'ha agradat el de Paraules entremeliades perquè hi havien noms d'animals raros i peixos bonics.
    La Fatu diu: Hi havien frases que eren difícils de dir.

    ResponElimina
  5. La Sira diu: M'ha agradat La draga sense escates perquè era una història divertida i els personatges eren molt graciosos i estranys.

    ResponElimina
  6. La Bianca diu: M'ha agradat Paraules amagades perquè era molt divertit i m'ha agradat llegir poesia.

    ResponElimina
  7. L'Alba diu: M'ha agradat la Reina de les neus del Contes clàssics per recordar perquè als dibuixos hi havia una bruixa que tenia la cara verda i la reina anava amb un vestit molt elegant.

    ResponElimina
  8. La Dialla diu: M'ha agradat La llegenda de Sant Jordi perquè hi havia un personatge que cridava pel carrer i era divertit i he pogut fer de molts personatges diferents.

    ResponElimina
  9. L'Alba diu: M'ha agradat l'Ottolina perquè es posava un mitjó de cada color i els noms eren molt difícils de dir. Els dibuixos eren com un còmic

    ResponElimina
  10. La Fatu diu: M'ha agradat La Sireneta dels Contes Clàssics perquè era una sirena molt maca i la història era bonica i màgica. Em va agradar el moment quan la sireneta i el seu vestit es van tornar en dona.

    ResponElimina
  11. La Glòria diu: M'ha agradat El Groc de Lola Casas perquè vaig llegir un poema que es deia "Per a jugar a pirates terribles" i era molt bonic i deia coses divertides.

    ResponElimina