2 de juny del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2002. 5è aniversari
Autor: Domènec

Va néixer l’any 1962 a Mataró. Artista visual. Ha creat una obra escultòrica, fotogràfica, videogràfica, instal·lacions i intervencions en l’espai públic que prenen el projecte arquitectònic como una de les construccions imaginaries més complexes de la modernitat. Ha realitzat nombroses exposicions i projectes in situ en diferents llocs com Irlanda, Mèxic, Bèlgica, França, Itàlia, Estats Units, Àustria, Canada i Israel. Actualment està preparant un projecte sobre arquitectures temporals per Sao Paulo, Brasil. Professor convidat a l’Escola Superior de Belles Arts de Perpinyà (2001 i 2006). El 2004 va rebre la Beca ENDESA. La seva obra es troba en diferents col·leccions públiques i privades de l’Estat Espanyol, França, Alemanya, Estats Units, Mèxic i Brasil. Coeditor de la publicació Roulotte. Ha treballat com a dissenyador gràfic i il·lustrador.


Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada