14 d’abril del 2010

Participa al Club gomet vermell!

Coneixeu el de la Pompeu?
Es tracta d’una tertúlia literària especial per nens i nenes a partir de 7 anys, que realitzem els dijous a les 6 de la tarda a l’Àrea Infantil, on tothom pot participar activament en la lectura i descobrir nous mons d’imaginació.

Com cada any, a través de les lectures proposades, la Biblioteca participa al 5è Premi de literatura infantil “Atrapallibres”, convocat pel CLIJCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil), en la categoria de 9 anys.

Aquests són els títols que hem llegit durant els últims mesos:
  • La Laura i el petó perdut de Moisés Mato (àlbum il·lustrat).
  • Bamva, el rei del tron corcat i altres contes de Mercè Company.
  • El rellotge de les tretze hores de Glòria Marín (teatre)
  • El circ de Salvador Comelles (poesia), (participant al 5è Premi "Atrapallibres").



  • El príncep dels embolics de Roberto Aliaga (àlbum il·lustrat), (participant al 5è Premi "Atrapallibres").



Si us agrada llegir i compartir les vostres experiències amb altres nens i nenes com vosaltres, no us ho penseu més. Veniu a la Pompeu i apunteu-vos al Club!
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia

4 comentaris:

  1. La Fatu (8 anys) diu sobre El príncep dels embolics: "La història era molt trista. Els colors m'han agradat molt. No m'agradava el corb per que era molt egoista."

    ResponElimina
  2. La Glòria (8 anys) diu sobre El rellotge de les tretze hores: "El llibre parla de personatges molt raros, per que viatjava el senyor que arreglava rellotges en el temps i va viatjar a un lloc on hi havia un rei amb cara de rellotge que es deia Rosca, rei de rellotges. Jo vaig fer de l'Anna del senyor Rubinat".

    ResponElimina
  3. La Lucía (9 anys) diu sobre El circ: "M'agradaria ser l'amazona, per que puges en un cavall i dones voltes a la pista i per que fa salts".

    ResponElimina
  4. La Fanta (8 anys) diu sobre El circ: "M'agradaria ser la contorsionista, per que m'agrada moure molt el cos i per que em puc convertir en un nus i també per que m'agraden molt".

    ResponElimina