30 de març de 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.1999. 2on aniversari
Autora: Nefer

Va néixer a Mataró l’any 1960. És llicenciada en Belles arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions de pintura i dibuix. També ha fet cartells publicitaris i retallables : “Els gegants i nans de Mataró”, “Les comparses mataronines”, “Els castellers” i d’altres. En el camp del teatre ha dissenyat escenografies i vestuari per a diverses obres. També ha il·lustrat contes.
Actualment treballa amb tècnica mixta en grans formats i està realitzant diversos encàrrecs, tant en el camp artístic com en el de disseny publicitari.


Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari