1 d’agost del 2007

Nota legal

1. Opinions publicades al bloc
La Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró no comparteix ni es fa responsable de les opinions dels col·laboradors/res expressades lliurament en aquest bloc. Així mateix, es convida a participar en el bloc, deixant els comentaris que cada persona estimi oportú, amb la salvetat d'aquells que incloguin injúries, amenaces, llenguatge obscè o qualsevol altre text que pugui ferir la sensibilitat dels lectors d'aquest bloc. Aquests últims seran eliminats.

2. Protecció de dades

En facilitar les dades necessàries per participar en el diferents espais participatius d'aquest bloc (les vostres recomanacions i altres futurs serveis) doneu permís per difondre el vostre nom i cognoms com a persones responsables del text enviat. El correu electrònic serà utilitzat per posar-nos en contacte amb vosaltres per qualsevol incidència.

3. Publicació de textos al bloc

Per publicar un text als espais de participació d'aquest bloc (les vostres recomanacions i altres futurs serveis) s'hauran de complir els següents requisits:

- Els textos que es publicaran aniran signats amb nom i cognoms.
- La persona que signi serà la persona responsable dels mateixos assumint la seva autoria i desvinculant la Biblioteca Pública de Mataró Pompeu Fabra de tot els problemes legals que es pugin derivar de l'incompliment d'aquesta norma.
- No es publicarà cap text que inclogui injúries, amenaces, llenguatge obscè o qualsevol altre text que pugui ferir la sensibilitat dels lectors d'aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada