4 de desembre del 2013

Véns a la tertúlia? Aquest mes parlem de Que ningú no et salvi la vida de Flavia Company

El proper dimarts dia 10 de desembre continuem el cicle de tertúlies literàries a la Biblioteca Antoni Comas. Ens trobarem a les 19 h per parlar sobre aquest llibre i el seu autor.

Flavia Company
(Buenos Aires, 1963).

És llicenciada en Filologia Hispànica a la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriptora, traductora, periodista, crítica literària i gestora cultural. També imparteix classes d’escriptura creativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. L’any 1988 va publicar la seva primera novel·la Querida Nélida. Altres títols seus són: Fuga y Contrapuntos (1989), Círculos en acíbar (1992), Llum de gel (1996), Saurios en el asfalto i Ni tu, ni jo ni ningú (1997), Dame Placer - finalista premi Rómulo Gallegos - (1999) Melalcor (2000), La mitad sombría (2006) i L’illa de l’última veritat (2010). La seva obra ha estat traduïda a diferents idiomes. A més de novel·la també ha escrit poesia, prosa poètica, assaig i conte. El seu bloc és: http://fcompany.blogspot.com.es

Que ningú no et salvi la vida

D’un dia per l’altre a l’Enzo li diuen que li queden pocs mesos de vida. Víctor, el seu millor amic, que un dia li va salvar la vida, calculador i fred, aprofita aquesta circumstància per demanar-li un últim favor com si fos un deute pendent. Anys més tard, Berta, la filla que l’Enzo no va poder conèixer, rep una carta del seu pare que la situarà en un comprometedor dilema moral.

Activitat a càrrec de Cristina Valls.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada