27 de novembre del 2013

Projecció de la pel·lícula Baarìa, a la Biblioteca Pompeu Fabra


El proper dissabte 30 de novembre us convidem a la projecció de la pel·lícula Baarìa (2009) de Giuseppe Tornatore, a la Biblioteca Pompeu Fabra.








Al llarg de molts segles la cultura catalana i la italiana han mantingut una continuada i estreta relació. Des de la presència de Ramon Llull a Itàlia i la seva possible influència en l’obra de Dante Alighieri, fins els contactes entre Josep Pla, Terenci Moix i els escriptors de la segona meitat del segle XX, durant gairebé deu segles les dues cultures s’han emmirallat i enriquit mútuament. De la consciència d’aquesta llarga història cultural i amb la voluntat de seguir entreteixint els fils d’un diàleg començat molts segles enrere, el març de 2013 va néixer la tertúlia en italià Facciamo due chiacchiere ... Un viaggio in Italia attraverso i suoi scrittori.

Enguany el cicle de lectures previstes porta el títol de “Sicila, un’isola tra mito e scrittura”. A través d’autors sicilians ens apropem a Sicília, la seva gent, els seus paisatges, la seva llengua, els seus vicis i les seves virtuts. I com a complement de les tertúlies hem volgut organitzar també un cinefòrum.

Us esperem a la Sala d'actes de la biblioteca a 2/4 de 5 de la tarda. Activitat oberta a tothom.

No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada