22 de novembre del 2013

Música i poesia a la Biblioteca Pompeu Fabra amb Espriu, Punsola i +


Per a Dídac Rocher, la música és el vehicle de la poesia i, de fet, sovint es refereix a les seves cançons com “poesia musicada” o “música poetitzada”.







En aquest Any Punsola- Any Espriu, el cantautor vol retre un homenatge a la poesia de casa nostra a través de poemes musicats de Salvador Espriu i Josep Punsola, i també de Josep Palau i Fabre, Joan Margarit, Ponç Pons, Carles Duarte, Carles Riba i altres poetes, tot traçant línies que vénen directament des del fons de l’ànima.

Us esperem el proper dimarts 26 de novembre a les 20.30 h a la sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra. 30 minuts abans hi haurà una lectura de poemes de Salvador Espriu i Josep Punsola a càrrec d’alumnes i participants al programa Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística del Maresme.

I si us agrada sentir els versos dels grans poetes adaptats per grans cantautors, aquí us deixem una nova tria que hem elaborat per tots els amants de la música i la poesia: Música i poesia, mons paral·lels.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada