7 de juny del 2013

Véns a la tertúlia? Aquest mes parlem de La nova vida d'Orhan Pamuk

El proper dimarts dia 11 de juny continuem el cicle de tertúlies literàries a la Biblioteca Antoni Comas. Ens trobarem a les 19h per parlar sobre aquest llibre i el seu autor.

Orhan Pamuk
(Istambul, 1952).

Premi Nobel de Literatura 2006, va estudiar arquitectura i periodisme i als 23 anys va decidir ser escriptor. Amb El castell blanc (1985) va aconseguir la fama internacional.Del 1985 al 1988 va ser professor de la Universitat de Columbia (Nova York). És en aquesta època quan va escriure la seva novel·la més important, El llibre negre, amb la que va esdevenir un dels escriptors més reconeguts de la nova literatura turca. Defensor dels drets humans i de la llibertat de pensament, ha rebut nombrosos premis internacionals, entre els quals destaca el Premi de la Pau (2005) dels llibreters alemanys. La seva obra ha estat traduïda a 46 idiomes.

La nova vida

Un dia vaig llegir un llibre i tota la meva vida va canviar. Així és com comença aquesta novel·la que ens parla del poder transformador de la lectura. Osman, un jove estudiant universitari, enamorat de Djnan, inicia un llarg viatge per Turquia a la recerca dels secrets d’un misteriós llibre que l’atzar li ha posat a les mans. Després de la desparació de Mehmet, l’home a qui estima Djnan i l’únic que sembla comprendre el poder del llibre, intentarà descobrir la nova vida que el llibre li promet.

Activitat a càrrec de Cristina Valls.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada