15 de març del 2012

Llegeix amb nosaltres! Tertúlia de lectura fàcil amb El lladre del mocador verd de Teresa Artigas


El proper dimecres dia 21 de març tindrem una altra sessió de la nostra tertúlia de lectura fàcil "Llegeix amb nosaltres" de nivell Nivell elemental - Bàsic 3, adreçada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en català de manera relaxada i divertida.


Ens trobarem a les 19h de la tarda per parlar sobre aquest llibre i el seu autor.

Teresa Artigas
(Barcelona, 1952)

Teresa Artigas és periodista i escriptora. Ha estat editora en Ara Llibres i redactora en el diari Avui. També ha treballat a El Correo Catalán i El Periódico. Actualment treballa com a periodista i editora freelance i publica reportatges i articles a La Vanguardia, Cuina, Viajes National Geographic i DIR Emotions.
Ha escrit Complot a l’Everest (Alba Editorial, 2000), Aventura a Austràlia (Alba editorial, 2005) i Guías de tumbas y cementerios de casi todo el mundo (Alba editorial, 2007). Recentment ha publicat La cocina de mi madre (Alba Editorial, 2010), on quinze cuiners parlen de la cuina de la seva infància. També realitza traduccions del francès al castellà i del català al castellà.

El lladre del mocador verd

L’Eulàlia és la protagonista de l’obra El lladre del mocador verd. Es tracta de la propietària de la perruqueria "Pels pèls", al barri del Born, on treballa amb la Susanna i la Marta. Però tot un seguit de robatoris que tenen lloc al barri faran que l’Eulàlia es decideixi a investigar i a mostrar les seves aptituds detectivesques. Aquest llibre forma part de la col·lecció VEUS LECTURES, graduada en tres nivells corresponents als del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües del Consell d'Europa (A1, A2, B1). El lladre del mocador verd correspon al nivell B1.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada