19 d’octubre del 2009

Cicle d'astronomia. Passeig d'astrònom: des de Galileu fins a Hawking amb Salvador Linares


La Diputació de Barcelona ens ofereix un any més la nova edició de la campanya "Tot l'any lectura" per a l'any 2009-2010. L'objectiu d'aquesta campanya és facilitar a tothom qui estigui interessat l'accés a una programació d'activitats àmplia i variada on es reflecteixin els avenços del pensament, les ciències, la literatura i les arts.


Amb aquest motiu encetem a la Pompeu un Cicle d'astronomia que s'inaugurarà amb la conferència "Passeig d'astrònom: des de Galileu fins a Hawking" a càrrec de Salvador Linares.

Galileu, Newton, Einstein o Hawking han estat alguns dels grans científics i pensador que més impuls i ressò han donat a la ciència astronòmica. Les seves noves maneres de veure el cosmos han fet evolucionar el pensament humà cap a límits nous i meravellosos. En aquesta sessió presentarem la vida i obra de tots ells, així com els personatges de la seva època que tenen alguna relació cabdal amb el seu pensament. Situant-nos sobre les seves espatlles veurem el passat, present i futur de tota la història de l’astronomia, aprenent de manera molt entretinguda tots els secrets de l'Univers.

Si no t'ho vols perdre, vine el proper dijous 22 d'octubre a les 19h a la sala d'actes de la biblioteca.
A la Pompeu teniu a la vostra disposició més obres de d'astronomia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada